Új hozzászólás Aktív témák

  • mitibi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tv vásárlás elött állok, ebben kérném segítségeteket.
    Piciny kis tömblakásunkban kb 2m a távolság a mostani képcsőves tv és köztem. Lakásunkban kábel tv rendszer mükődik, analog illetve digitális adással. Nem vagyok nagy tévézős, legfőképpen sportot, illetve néha filmet ebből is a dokumentum fajtát szoktam nézni. Amit emelett szeretnék Youtube-on videókat nézni, wifi-n csatlakozva a netre(ez lenne a vásárlás legföbb oka).
    Továbbá fontos, hogy külső winchestert csatlakoztatthassak a tv-hez, arra az esetre ha foci nézés közben hirtelen akad valami tennivaló, esetleg tudom, hogy nem leszek otthon és akkor megállítani illetve felvenni a műsort.
    2 éve vásároltam kisfiamnak egy LG 22MA-53D-PZ szerintem jó , tavaly Decemberben unokatestvéremnek segítettem egy LG 47LB650V vásárlásban, akkor a budaörsi Metróban láttam a Samsung illetve az LG képét. Nekem tetszik az LG képe, habár lehet ez is csak beállítás kérdése.
    3D - nem fogom gyakran használni, de szeretném, ha jó lenne. Olvastam LG passzív - Samsung aktív - ez a jobb. Akinek volt szerencséje mindkettőt összehasonlítani tanácsoljon valamit.
    Hang - ténykeg szebb a hangzása a 2.1-nek?
    Interneten olvasgattam egy pár tv tesztet, meg fórumot, de szokás szerint ahelyett, hogy tisztázódna a kép, inkább bizonytalanná válok.
    Lg-re gondoltam, de az aktív 3D miatt a Samsung-on is gondolkodok, közben nemrég egyik ismerősöm a Philips-et ajánlotta, szerintetek?
    A legfontosabb - 160k-180k körül szánok rá.
    Fontos - nem vagyok egy márkahű, azért írok ebben a topicban is hátha Sony-ból tudtok jobbat ajánlani a fenti elvárásaimnak.
    Bocsánat a hosszú hsz-ért, minden tanácsot és segítséget előre is köszönök.

    mitibi

Új hozzászólás Aktív témák