Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Hegyirabló #3469 üzenetére

    Dönts ahogy jónak látod, ami első látásra nem győz meg az nem jelenti azt, hogy nem jó. Megtanultam, hogy csakis otthon tudod megállapítani, hogy valami jó-e vagy rossz. A Toshibának pl. kíváló a képmegjelenítése, de ezt az "lcd szeretők" nem szeretik mivel a képi világa nem annyira erőltetett, plasztikus. A Toshibánál az a gond, hogy figyelni kell a márkán belüli típusokat, mert mindegyik modell más panelt alkalmaz, ők nem úgy alakítják ki a "sort", hogy alsó, közép és csúcs, hanem van 4-5 modell, egyik passzív a másik aktív 3D-s, meg persze 2d is van és egyetlen egy modell ami szemüveg nélküli 3D, elvleg ez a csúcsmodell, de csak azért mert nem kell hozzá szemüveg és drága :). Nekem most aktív 3D-s modellem van, elégedett vagyok, előtte felsőkategórás LG-m volt, előtte Samsung, Sony, stb.

    Ha ez a 2 modell van a kiszemeltek között, akkor javaslom, hogy állíts fel egy listát és hasonlítsd össze őket, írd össze, hogy melyiknél mi a + és a - majd meglátod, hogy melyik javára billen a mérleg.

    Nem írtam, hogy ne válassz Samsungot, neki is vannak egészen jó tv-i, a gond, hogy rengeteg típus van és nehéz kíválasztani azt az egyet.

    Amit még eddig nem írtam, mert nem került szóba, a Toshibánál egyelőre a legjobban működő "Active Motion" van ami nem okoz gondot, standard beállítással nincs szappanopera hatás, nem szaggat, itt legalább 1080 sort látok, LG Tru Motion-je zavart, Samsungé is.

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák