Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    válasz Cs1csó #40028 üzenetére

    (#40028) csicso82
    Írtam a supportnak, mert nincs honlapjuk külön. Amúgy a tv-t a török Vestel gyártja, csak kérdés az os-t kitől adoptálják rá...
    A youtube van mikor itt sem működik, de azt gyanítom hálózati hiba okozhatja, mert csak wifin csatlakozik a nethez és 3 pálcika a jelerősség az 5-ből. Amúgy 2017 novemberét írja az updater benne, amikor legutoljára kapott frissítést. Az Opera böngi sajnos nagyon régi rajta már. Talán usb-re le tudna vmit tölteni telepíteni, nem próbáltam még, de belső felhasználói memóriája nincs úgy tudom, csak a gyári flash.

    (#40030) Pumma
    Reménykedem hogy a support vmi pozitívat válaszol update ügyben, de amúgy a Samsung se jobb ilyen szempontból szerintem, mert van a családban Samu smart tv is és ott sincs jó 2 éve már frissítés elérhető + anno összehasonlítottam a kipróbálható smart tv-k menüjét és talán a Philips meg a Sharp volt akkor a legnormálisabb. Az LG-n is pl. olyan bolhaszar méretű betűkkel jelentek meg felíratok a funkcióknál, meg érthetetlen volt a menüfelépítésük, hogy pont az ilyen nonamek normálisabbak e szempontból számomra, illetve onnan indultam ki, hogy anno dvd játékosokból sem a brand cuccot volt érdemes megvenni.... A Samu menüje sem épp a legkedvemre valóbb tehát, de talán jobb mint az LG-é pl.

    Köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák