Új hozzászólás Aktív témák

  • kiralytom

    aktív tag

    válasz Piftuka #40422 üzenetére

    IPS oldalról néze is jó kép vs VA mely talán dinamikusabb színeket ad de oldalról nézve változik ez a gazdagság. Szemből nézem a készüléket a szoba így van berendezve.
    Igazság szerint szeretem a mostani TV-met. Egy belépőszintű FullHD 5 évvel ezelőttről 32"-os kivitelben. Édesanyámnál van egy 42LB678V ami szintén rendben van, a képe is oké. Egyszer kellett az elmúlt 6 évben szervizelnie. Nekem eddig egyszer sem.

    A T-nél volt LG 50UK6950 és 6300 is ugyanebben az árban de készlethiányosan, amiről azt az információt kaptam bő két héten keresztül (ami a honlapjukon is fent volt korábban), hogy tuti lesz még készleten. Vártam türelmesen (azt választottam volna 80-ért) de nem így alakult. Így most újra keresek de azt is látom, hogy ha neves márkában gondolkodom (LG vagy Samsung) akkor 120körül indul a buli. A mérettel is hadilábon állok, 2.2 méterre van a tv szekrény (nem tenném falra) és a kanapé egyes 43 és 50 között írja optimálisnak egy függetlennek tűnő oldal (nem fogom sem a Samsungot sem az LG-t semelyik gyártót autentikusnak venni ebben a kérdésben : ) . Itteni topikokban azt javasolták nyugodtan menjek a 50" felé sőt még az 55" sem lenne túl nagy. Háááát.

    Szóval itt tartok most, keresem a Szent Grált (de nyilván egy fogyasztói társadalomban nem nagyon fogom megtalálni).

    Örültem volna ha egy belépő szintú 50-es tévét normális gyártótól megúszok valahol 80-100 körül. Tegnap Auchanba kinéztem , egy Samsung 50NU7002 volt 105eFt akcióban. Gondoltam megvan, ez egy nagyon jó ajánlat. A valóság pedig: Pocsék szín , még pocsékabb menürendszer és kezelhetőség , darabos, szaggatott, akadt mint a fene. Ott nekem a Samsung ki is esett a látókörömből pl. Nyilván nem biztos hogy egy 2 évvel ezelőtti [talán akkori az a modell] kell hogy alapul szolgáljon na de anyum 6 éves tévéje is flottabb menüvel bír, nem beszélve a képéről.Ez a Samsung egy ócska, fakó, élettelen, színtelen valami volt.. Eladó sem értette miért olyan amilyen de mindegy is.

    Szeretek árérték arányban gondolkodni és ez nem azt jelenti hogy nem vagyok hajlandó többet is kifizetni 100-115 ezernél de nem ugyanazért újracsomagolva és ráaggatva néhány divatos de semmire sem jó, semmit mondó címkéért.

Új hozzászólás Aktív témák