Új hozzászólás Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    válasz khorvat #7689 üzenetére

    Szerintem te egy Samsungos ember lehetsz

    Hát igen, most lebuktam. Tudod, valamiből fel kell építeni a házam, meg most akarok venni egy kocsit is, aztán ott van a 2 gyerek. Így van ez, kell a lóvé. :)

    Másik érdekes dolog amin véletlenül akadt meg a szemem! Akkor most hogy is van ez LA620 natív 50 vagy 100hz, mert hogy volt már szerinted 100hz is, most újabban pedig 50hz-esnek reklámozod !!!.....Vigyázzon mindenki aki korábban LA620 TV-t vett , mert közben a cica elvitt belőle 50hz natív frissítést!

    Így van, pár hónapja én is azt írtam az LA620-ra, hogy valódi 100Hz-es. Mint mindig, tavasszal kijöttek az idei modellek, így az LG-nek is. Teszt hiányában semmi infó nem volt róluk, ezért benéztem az LG topikba, s kifejezetten bloodray fórumtárs hozzászólásait kerestem, ugyanis ő saját bevallása szerint is az LG-nek dolgozik, így biztos voltam benne, hogy neki lesznek infói az új modellekkel kapcsolatban. Erre a hozzászólására támaszkodtam:

    LG topik 2013-06-25 Bloodray #24154 …..Az LA620S ugyan úgy 100Hz-es mint az LM620S….

    Közbe megjelentek a tesztek az LA620-ról, amelyek megállapították, hogy nem valódi 100Hz-es az LA620, a mozgóképfelbontása mindössze 300 sor, ami egy 50Hz-es LCD-nek felel meg. A fordulat ennek hatására következett be nálam augusztus 28-án: „Az LG topikban esküsznek rá, hogy az LA620 valódi 100Hz-es. Pedig két teszt szerint se az:[link] Úgyhogy ilyen egyszerű a magyarázat az 50Hz/100Hz dilemmára, nem a cica vitte el.

    Szerintem nem túl etikus dolog amit csinálsz, segítséget kérő embereket - magadat hozzáértőnek feltüntetve - félre informálsz és félre vezetsz!

    Van egy olyan PH rang, hogy szakértő. Mint látod, az én nickem alatt nem ez szerepel, magamról meg sohasem állítottam, hogy az vagyok. Én is a véleményemet írom le, mint mindenki más itt a fórumon. A félre informálásról meg annyit, hogy az LG topikban – ha jól tudom – az LA620-ról még mindig azt írják, hogy valódi 100Hz-es, miközben legalább 3 teszt cáfolja, akkor most ki informál kit félre?

    nyáróta csak az F6400-et ajánlod mindenkinek, érdekes azóta folyamatosan ez a bestbuy!

    Így van, ezt jelenleg is tartom, hogy az F6400 áráig bezárólag ez a bestbuy készülék, ha az ár/érték arányt nézzük.

    hiába a sok angol link attól még nem lesz az ember okosabb, max csak annak próbál tünni!

    Látom, nehezen tudod magad túltenni azon, hogy bemertem linkelni egy angol nyelvű tesztet. Pedig te sem most kezdted a PH fórumozást, ahol tapasztalhattad, hogy meglehetősen általános gyakorlat. Úgyhogy erre nem tudok mit mondani.

    PS: Lenne egy kérésem feléd. Elég régóta - pár éve - itt vagyok a fórumon, s aki ismeri a hozzászólásaimat, az tudja, hogy nem szoktam itt szájkaratézni senkivel, s nem most fogom elkezdeni. Te eddig kétszer szóltál hozzám (#7649, #7689), ebben a két hozzászólásodban le lettem bunkózva, Samsung ügynöközve, meg lettem vádolva félrevezetéssel, félreinformálással, miközben úgy érzem, hogy erre a hangnemre nem adtam okot. Ha kicsit finomítani tudnál a stílusodon, azt megköszönném.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák