Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz dudu5130 #202027 üzenetére

    Ezt azért nem húznám be a bounce alá teljesen. Nyilván benne van, de azt ugye kb mindenki tudta, hogy a Roma mindig Olaszország kevés 'játszó' csapata közé tartozott, pl a Napolival együtt. Nagyon ráérzett a csapatra De Rossi, pedig nem kis változásokat hozott taktikában kb alapjaiban változtatott a támadásépítésben, a mozgásokban labdával és labda nélkül is.

    Én - ahogy korábban is írtam - úgy érzem eltört valami Budapesten. José papa alatt is volt jó játék egyérintő stb, de ha megnézed ezt a csapatot még mindig kevésbé alkalmas az ő focijára. Akkora minőség sőt sebesség azért nincs hogy elég legyen 3 támadás és megvan a meccs, főleg nem hasonlóan erős vagy még erősebb csapatok ellen.

    Szerintem van összefüggés abban is, hogy védekezésben adott egy alap stabilitást José na meg elhitette velük hogy képesek valamit nyerni és erre jött most az hogy tessék lehet játszani is, és ahogy már írtam valószínű ez nyomta agyon a játékosokat, hogy játékosok, szeretnek a labdával játszani és nem 80%-ban csak az ellen. Ettől függetlenül azt érzem többnyire jót tett a csapatnak és a klubnak is Mou, alapot adott.

    Látom Pellegrini kivirágzását, imádom, örülök, én sok romanistával ellentétben sosem üldöztem mert ízig vérig római és akkor sem ment el amikor volt ajánlata a PL-ből, de amit írtál hogy egyesek kétballábas figurák "voltak", hát szerintem Celik, Karsdorp és Kristensen továbbra sem Róma szint, egyikük jobban védekezik másik jobb napjain jó a passzjátékban, van amikor több a sikeres beadás mint a sikertelen, Spinazzolát meg az EB-s sérülése óta nem láttuk ugyanabban a formában, de talán már stabilan hoz egy közepes szintet. Lehet hogy most jobban néznek ki, legyen igazad, hogy a DDR játék fedi el a hiányosságaikat, mert az nagy érdem egy edzőnél.
    Én egyelőre annak örülök hogy az Inter ellen sikerült a helytállás, támadófocival, nem előre aláírt szűk vereséggel, mert a csapat játszani.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák