Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz paatrick #84993 üzenetére

    Mi esik le az arsenalnal?
    Nagyon sokaknak fogalma nincs arról hogy Wenger mennyire jó edző, és hogy mennyit köszönhet neki a klub, hogy a stadiontörlesztések közepette folytonosan meg kellett válniuk legjobbjuktól és mindezt úgy hogy konzisztensen hozták a BL helyezést minden évben, és ez által fen tudtak tartani egy bizonyos szintet az egyre csak erősödő PL-ben, és többek között erősebb csapatot/csapatokat szorítottak maguk mögé hogy top4 -ben végezzenek. Ez az ami megsüvegelendő, nem az hogy jött cukrosbácsi és beletolt a csapatba egymilliárdot hogy aztán PL-t nyerjenek, vagy hogy a segged alá toltak nevetséges éves bérletért egy egy baszott nagy stadiont..
    Hidd el ilyen körülmények között konzisztens BL helyeken végezve egy akkor még gazdaságilag csak 5. helyen álló csapattal, te is a csapkodtad volna magadat örömödben..
    Mára már rendeződtek a sorok, jött is két FA kupa, és igazoltak nagy neveket, de gazdaságilag még mindig nincsenek az angol TOP3 szintjén.
    Azt hogy ezt már Wengerrel kell-e tovább folytatni az egy másik kérdés.. illetve nagyon kockázatos volna meglépni hogy egy konzisztensen erős teljesítményt lecseréljenek egy bizonytalanra úgy hogy nem feneketlen a pénzeszsák.

    Én speciel várom már hogy ez megtörténjen, mert akkor lemerem fogadni hogy az Arsenal vissza fog esni, valamennyi időre biztosan :)

Új hozzászólás Aktív témák