Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Danecay #27022 üzenetére

    bénán fogalmaztam :) arra gondoltam, hogy nem az első ember vagy, aki véleményt mondott erről a lányról (vagy egy lányról aki érvényesülni próbál egy általában "férfias" területen)

    nyilván ügyesen ismerte fel, hogy szimes lányként a kuriozum miatt is több helyre hívják (majd/már), kap promó ajándékot, adnak neki interjút, stb., egyáltalán: esztétikus megjelenéssel, ha más nem a nyálcsorgatás miatt sokan nézik majd (többen, mint ha te vagy én nekiállunk videozni.... ;) )

    jahogy ez a kiscsaj elég jól megy mellette a szimekben is, naigen, ez a hitelességének alapja
    .... hogy jessica "csöcs" lopezhez hasonlítod a munkásságát, az kvázi sértő rá nézve :) mondjuk az inside fizetett hirdetés-részingtől sokkal többet nem is lehetett várni... iszonyat olcsó "attrakciónak" gondolom (ésmielőtt: 'hájóhogy néztem énis!!! :DDD )

    ahogy mások már írták: nézd meg simracinggirl többi videoját...
    a bemutatóit is követheted, jó a kameramunka, a hang, érthetően beszél (bírom az akcentusát), simán lehet egy sokadik vélemény, amit figyelembe vehetsz a későbbiek során (amíg be nem találják a nagyobb cégek és nem megy el az egész egy visszatetsző, üzleties irányba. hajrá (fél)amatőr youtuberek!)

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák