Új hozzászólás Aktív témák

  • clyvejhamma

    aktív tag

    válasz hangszoro #1044 üzenetére

    Én használtam DK2-őt. Elsősorban szimulátoroztam és bizony jött a hányinger időnként ( gyakrabban, mint szerettem volna, pedig nem vagyok szédülős ). Amikor finom fejmozgásokkal és csak erre koncentrálva próbálgattam a setup jelenettel ( íróasztalos, gyári demó scene ), akkor feltűnt, hogy a fejmozgás követés messze nem tökéletes. Nem tudom, hogy ettől volt-e az időnkénti hányinger, de ha ezt sikerült redukálniuk precízebb követéssel, magasabb frissítéssel és jobb optikával, akkor én is azt mondom, hogy a drágább verziót kellett kihozniuk!
    A másik dolog a lencse "sweet spot"-ja volt, ez azt a pontot jeleneti, ahol a kép éles ( a kép szélei felé haladva egyre kevésbé éles a kép a lencsék miatt ). A kis éles tartomány miatt nekem gyakran igazgatnom kellett a riftet a fejemen, hogy az az éles rész pont a szemem előtt legyen. DK2-nél ez középen egy viszonylag kis tartományt jelentett, a frissebb beszámolók szerint ez most az összes headset közül a végleges riftben a legnagyobb és a legjobb.

    Ezek mellett a kisebb hiányosságok mellett ( és még volt néhány: erős műanyag/gumiszag, pixeles kép ) minden egyes alkalommal amikor felvettem, rácsodálkoztam, hogy milyen brutálisan fejlett ma a technika és vigyorogtam, azt gondolva, hogy szerencsés vagyok, hogy kipróbálhatom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák