Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz alton1978 #30019 üzenetére

    Pont pár hozzászólással korábban volt arról szó, hogy a HP Reverb-ön még downscale esetén is szebb a kép, mint pl Rift S-ben. :K
    Overkillnek semmiképp nem gondolom.
    Jövőállóságot is nézz. A rendereket és animációkat nem árt, ha optimalizálod magasabb felbontásra is, mert a Reverb is már egy tavalyi headset, visszafelé csak nem fogunk menni felbontásban.
    Látom nagyon Unreal vonalon mozogsz. Itt a topikban is biztos van pár ember akik tudnak segíteni a kérdésekben (Pl Raymond).
    Viszont én nagyon ajnálanám neked az Unreal facebook csoportot. Rengetegen vannak benne és ha ennyire konkrét kérdéseid vannak, ott biztosan kapsz korrekt szakmai tanácsokat. Pl oktató anyagokat, doksikat is itt jobban tudnának ajánlani, de jól írd körül, hogy mire van szükséged. Esetleg ha valami demo projektet bemutatsz nekik, akkor még inkább tudnak neked való dolgokat ajánlani.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák