Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    válasz Raymond #39003 üzenetére

    Pedig működik a PCVR 2,4 GHz-en, ez a ZTE router (DIGI-től kapott) tényleg csak ennyit tud, ellenőriztem is a router felületén, mert le akartam választani egy 5GHz-es csatornát a Quest 2-nek, csak ugye nem volt ilyen opció, mert nincs 5 GHz-es képessége a routernek. :D

    Már rendeltem egyet, aminek van, ezt majd AP-ként hozzákötöm, hogy a maradék röccenéseket is megoldjam, de volt olyan sessionöm, ahol a "kardonátsiklós" tracking errorokon kívül siklott mint egy álom, egy óra alatt kétszer-háromszor akadt csak be. Ez nyilván attól is függött, hogy este játszottam, amikor más eszközökön nem volt vagy nagyon gyér volt a wifi-forgalom, amihez alkalmazkodni ugye bajos dolog.

    Az előző posztomban említett "átsiklik a kocka a kardon" típusú tracking errornak kinéző gondok jobban idegesítenek, mert az akkor is előfordul, amikor rendesen megy a stream. És nem tudok rájönni, hogy miért csak a PCVR-os Beat Sabernél fordul ez elő, de még tesztelem a külön routerrel is, hátha úgy megszűnik és mégis valami latency dolog van a háttérben. Meglátjuk.

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák