Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Robb202 #7807 üzenetére

    Na, most pont belecsaptál a lecsóba, mert pont ezekhez nem értek. :C Ugyanis a 3D-hez az én videokártyám nulla. Nincs GPU támogatás meg semmi. Ezért ezt mellőzöm. Videokártyára meg nem vagyok hajlandó pénzt adni. (Ha most hirtelen volna 35-40 rongyom, egy mini keverőpultba fektetném...) Amúgy csinálhatsz 3D levelezőlapot, ami semmiben nem különbözik a Free Transform perspektíva alakításától, meg lehet üdítősdobozt csinálni. Meg gömböt. A Ps 3D-ben nulla. A 3D-re ott a Max, vagy az ingyenes Blender, ami kapásból lealázza gépigényben a Ps-t, amíg modellezel legalábbis.

    Internetről letöltött ecseteket nem használok, igazából a gyáriakat sem nagyon. Nincs rá szükség a munkáim során.

    A pluginok: azt hiszem már néhányszor kifejtettem, hogy szvsz a legjobb pluginokat az Adobe már rég felvásárolta, magáévá tette, és beleépítette a Photoshopba, lásd a tartalomfüggő méretezést, vagy az újakban a tartalomfüggő kitöltést és egyebeket. Nincsenek jobb pluginok, mint a Ps sajátjai. Vannak, amik másként működnek, és más eredményt hoznak, de az eredmény kétséges.

    Egyetlen dolgot hiányolok nagyon: a Lánczos-féle interpolációt, ami szvsz a legjobb kép kicsinyítő függvény. Az ingyenes IrfanView tudja, a Photoshop meg nem.

    Azért engedem meg magamnak, hogy vannak dolgok, amelyekhez egyáltalán nem értek, mert nekem nem a szakmám a Ps, csak a hobbim. Ezért talán elnézhető, ha vannak dolgok benne, amelyekről fogalmam sincs. Az meg ugye nem várod el, hogy olyanról írjak, amit még nem is ugatok? Inkább azt mutogatom, amit tudok. Nem vagyok profi. :F

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák