Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Horka1 #8580 üzenetére

    Szia!

    Én is hozzászólnék. A pólón az mutat jobban, ami egyszerű és kontrasztos. Példának okáért az összes gradient rosszul veszi ki magát. A yin-yang jel elvesztette az eredeti színeit. Fekete-fehérből szürke gradientes lett.

    Sok az egymást keresztező, kusza körvonal az ábrán, ami messziről tényleg kivehetetlen. Ha pólóra vagy plakátra szánjuk az ilyesmit, olyan kicsiben is meg kell nézni, mintha 50 m-ről néznénk. Ha úgy is kivehető a tartalom, akkor jó. Ha csak egy pacát látunk, akkor nem jó.

    Mit tennék én ezzel?

    • a yin-yang jelnek visszaadnám a színeit és maximum egy vastag körvonallal választanám el a kerettől.
    • Az összes drop shadowt és outer glowt kihajítanám
    • Az összes fontot lecserélném talpatlanra

    A többi gradient szódával elmegy.

    Nem baj, ha a szórólapon ez a változat lesz, de amint mondták, a pólóra el kell készíteni egy leegyszerűsített változatot is. Tehát maradhat ez is, az is, csak nem mindegy, melyik hová kerül. A részletek között elvész a lényeg! A több kevesebb. Ez az aranyszabály mindig igaz. Ebben az esetben is.

    Persze ez csak az, hogy én hogy csinálnám. A többi már tényleg rád van bízva. De a helyedben elkészítenék egy egyszerűsített változatot is a fenti paraméterekkel, aztán kicsiny nézetben váltogatnám, hogy melyik hogy mutat. Virtuális pólóni is meg lehet nézni. Töltesz egy póló képet a netről, és kicsibe ráhegeszted. Aztán összehasonlítod a kettőt – melyik a mutatósabb?

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák