Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    Sziasztok!

    Magánszemély vagyok, normál adóbevallási tervezetem van az eSZJA felületén, amin a családi adókedvezményt szeretném igényelni férjként, mert én rendelkeztem tavaly megfelelő jövedelemmel ehhez. 3 gyermekem van, de a 3. idén született, és tavaly szeptemberben töltötte be magzatként a 13. hetet. Tehát elvileg 8 hónapig havi 40k, szeptembertől már 99k adókedvezményre vagyok jogosult. Ezt jól tudom, vagy félre vagyok informálva?
    Esetleg valaki tudna segíteni a kitöltésben? Akár videóchaten, vagy helyileg Bonyhád-Szekszárdon, de Pécsre is leugrok egy laptoppal, ha szükséges. Természetesen kifizetem a díját. Mindenképp én szeretném most kitölteni, hogy a következő években már egyedül is meg tudjam csinálni. Több helyi könyvelő kéri az ügyfélkapu adataim, hogy ő majd kitölti, de azzal nem vagyok sokkal beljebb.
    Elvileg a 107-109-es sorok a nagyobbaknál jól vannak kitöltve, de a picinél vannak kérdőjelek a fejemben. Illetve valahova még kellenek valamilyen adóalap összegek, de ezt egy gyakorlott könyvelő gondolom fejből nyomja. A bevallás tervezetben elvileg minden lényeges alapinfó benne van.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák