Új hozzászólás Aktív témák

  • terence66

    csendes tag

    Üdv!

    Alcatel Ot 995 tulajdonos vagyok. A telefonom kártyafüggetlen. Nemrég frissített az ICS-re, viszont az addig félnapos netezéseket produkáló akkumulátor teljesítménye úgy lecsökkent, hogy mindenféle "nyomogatás" nélkül szinte 6 óránként tölteni kell. Ezért szerettem volna visszaállítani a rendszert GB-re. Letöltöttem egy GB backupot, és ezt sikerült is felrakni. Viszont ezt szerettem volna frissíteni a GB 2.3.6-ra, Ez a telefon firmware frisstőjéből nem sikerült. gondoltam megpróbálom a hivatalos alcatel OTU-val. Ezt elindítottam, aztán kb. 11%-nál megállt, hibát írt ki. A telefon pedig újraindult.

    Innentől kezdve az alcatel logóig eljut, de ott aztán teljes fagyás, nem lép tovább. Hiába próbálom behozni a recovery menüt, nem tudom, nem reagál semmire. Így a telefonon nem tudok semmit csinálni.
    A kábellel gépre kötöm, viszont azt írja, hogy ismeretlen usb eszköz. Ha felteszem a gyári drivert, az sem segít. Mindig ismeretlen eszközként kezeli. Így gyakorlatilag semmit nem tudok tenni vele, mert a gép nem ismeri fel, a telefon pedig használhatatlan.

    Most újabban már annyi a változás, hogy ha gépre van kötve, akkor bejön az alcatel logó, aztán 1-2 perc múlva mintha újraindulna, a telefon kikapcsol, és az üzenetjelző led villogni kezd. Aztán pár percig ezt is csinálja, majd újra elindul, bejön a logó, és 1-2 perc múlva újra ismétlődik ez a folyamat.

    Valaki tudna erre valami megoldást javasolni, hogy hogyan tudnék legalább a recovery-ig eljutni? Mert onnan már szerintem vissza tudnám hozni a rednszert.

    Köszönöm előre is!

    terence66

Új hozzászólás Aktív témák