Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    Én nem bízom abban hogy egy ennyire elrontott ICS-t teljes egészében tudnak javítani, lehet azt kéne kérni inkább, hogy mivel ennyire elrontották az ICS-t és ennyit szívtunk, kárpótoljanak azzal hogy kiadják rá a 4.1, vagy 4.2-t hátha az jó lesz, lehet ez hülyeség, csak egy ötlet.

    Saját tapasztalatom szerint ez lehet. Pl. egyik cégnél több 10 millió Ft-ért vettünk egy nagy O betűvel kezdődő amerikai cégtől szoftvert, nagyon sok hiba volt benne, a magyar fejlesztők elmondták hogy látják hogy hibás. Azonban mivel a szoftvert Indiában fejlesztik az olcsó munkaerő miatt, ők az alap szoftverbe nem nem nyúlhatnak bele, csak annyit tehetnek, hogy továbbküldik Indiába. De ez az utólagos javítgatás és tesztelegetés dolog nem az igazi.

    Egy kisebb nemzetközi cégnél dolgozó haverom, indiai programozóknak adja ki a részfeladatokat, ő csak irányít és összefog. Az önéletrajzból azt látta hogy az egyik programozónak kb 12 éves nagy céges komoly programozói tapasztalata van, és a legnagyobb cégeknél dolgozott. Fura volt, mert nem a srác nagyon értette még a legegyszerűbb feladatokat sem, és akkor is teljesen mást csinált. Később valahogy véletlenül kiderült hogy a srác valójában csak 20 éves, ami többérdekes nem? :Y :Y :Y
    Szóval azt lehet tudni, hogy az Alca szoftvereit mely országban fejlesztik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák