Új hozzászólás Aktív témák

  • dinnje

    aktív tag

    A következőképpen tettem fel a cm10-et:
    Full wipe mindent dalvikot is,
    Fulll format kivéve SD,
    CM10 flash, patch flash, gapps flash
    reboot kétszer.
    Feltettem a kedvenc Xperia Z portolt launchert, csesztettem a a proci és memória beállítást, na itt elszabadult a pokol, random super lagg, fc hegyek, egyszer rebootolt (aszem a memória kezelés/memória felszabaditás pipa bekapcs miatt, mindig ez van cm10 alatt, de én mindig megpróbálom bekapcsolni), aztán képernyőzár után fekete maradt a képernyő.
    Beállítások visszaállít, kivéve governor conservativra téve, kedvcsi lancser kuka, töltőre feltesz. Ez volt hajnal 1-kor reggel nyolcig csak 85%-ig töltött (!!!!!) reggel csesztetés (belakás), újra töltőre, itt már rendesen töltött. 13h-kor indulás melóba. Délutánra kisimultak a ráncok, hiába ha az ember kiismeri a telóját, milyen rombeállítás köll nekijje:) Este 10-ig jól bírta az akksi, másfél óra aktív képernyő, némi netezés (kb 10 oldal), néhány fotó, full gémélszink mellett 59%-ra esett a töltöttség. Anya most egy 20-25 percet fényképnézegetett, leesett 24%-ra :(
    Érdekesség, h az akku státba a mobiljel szépen zöld csíkot mutat, ICS alatt ez sűrűn sárga néhol piros és elvétve zöld szokott lenni (melóhelyen gyenge a térerő). Viszont valami szépen ébren tartja a telót.
    Mindent leszámítva nekem bejön ez a szitu, Opera Bétával nincs sz@rakodó görgetés, ja és van benne offline mentés!!! Melóba menet a kedvenc céges buszunkon lehúztam 7-8 oldalt, bent meg szépen megnézegettem kikapcsolt adatforgalom mellett, nagyon kircsi :))
    Na! Aludjatok szépen, reggel meg figyelmesen elolvasni !!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák