Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Milestone2 #15153 üzenetére

    Nekem elég gyors nem akad sohasem, az akku is jól bírja 2 hónapja használom egyszer sem fagyott. Mondjuk annyi kicsit optimalizáltam, mert igazán az 512 Ram kicsit kevés neki. Mielőtt vettem összehasonlítottam a Samu S Advance-vel ami kétmagos és nem volt sokkal gyorsabb az sem.

    Néhány optimalizációs dolgot root nélkül is meg lehet csinálni.
    Érdemes letölteni az Autorun Managert, vagy a Autorun Killert vagy valami hasonló programot és ott letiltani a feleslegesen induláskor a memóriába betöltődő folyamatokat. Én 18 program auto betöltődését tiltottam le csak a Sim névjegyek és a letöltés kezelőt hagyom indulni. Ettől függetlenül a jrd sensor és a fastdominacy el szokott indulni ezeket kézzel kell kilőni, így 130-150 MB között van a szabad memória. A jrd sensort érdemes kilőni mert több energiát fogyaszt mint amit ér. A háttérfolyamatokat 3-ra, vagy 4-re korlátozom, ez az akku időn segít és szerintem stabilabb, gyorsabb is.

    Ha akkuidőt jelentősen akarod javítani és akkor amikor nem használod a 3G-t, akkor kapcsold át GSM módra alaphelyzetben a hálózatot, ekkor monjuk EDGE a max adatátviteli sebesség, de ez pl szinkronizációra szerintem elég.

Új hozzászólás Aktív témák