Új hozzászólás Aktív témák

  • #84490496

    törölt tag

    válasz bagyusz #18846 üzenetére

    Nincs.. viszont most van nálam egy főpanel, egy hangszóró-panel, egy komplett 995,meg egy S2,ami hibátlanul megy (hálistennek :D ).

    Ami nálam van 995 , annak szétment a bootloadere (függetlenítési probléma..).Ezen most próbáltam ki az amss cserét. Örömtelenül jelentem,hogy bebootol ugyan a teló egy másik amss-el, de nem hibátlan.Random fagyás,ujraindulás,funkciók hiánya a tünet. A sajátját visszarakva megszűnik a jelenség.Apropó: az amss (eddig úgy néz ki) nem tartalmaz semmilyen infót a függőségre vonatkozóan.. azt máshol tárolja a teló.. JTAG-ezni (félig-meddig) a cégnél tudok majd holnap(délutános műszak jön, hozzáférek végre mindenhez) tehát ha nagyon nem megy,akkor majd holnap délután megoldom.

    A főpanel majdnem hibátlan,(shield nélküli,mert valamilyen marha leszedte a SOC/memo combo tetejéről hőléggel és átégett a panel :D ) alkatrésznek és gyakorolni jó.A hangszóró panel hibátlan.A hangszóró kell az egyik legkedvesebb szomszédasszonyomnak (nem mellesleg az asszony előtti barátnőm :B ),tehát nem eladó :)

    Bigman: Megszabadultam az idegbajtól és beneveztem egy samu S2-re.. megérte.

Új hozzászólás Aktív témák