Új hozzászólás Aktív témák

  • Milo629

    aktív tag

    1. Valaki próbálta már a Vice City-t, hogy fut-e normálisan? Nekem csak akkor üti az elfogadható szintet, ha a Resolution 0%-on van és minden effekt Low-on, de akkor meg annyira takony a graf., hogy élvezhetetlen.

    2. Ebből kifolyólag lefuttattam rajta az ICS supercharger V6-os script-et, de mivel a system-en szinte 0 a hely, össze is kuszálta ezért a telefont, először nem tudott a script lefutni amiatt, hogy nem talált busybox-ot pedig másik program mutatta, hogy a legfrissebb fent van, de PlayStore-ból másik programmal frissíteni kellett, hogy lássa is a script (ugyanazt a verziót rakta fel) szval. lehet, hogy valami symlink(?) hiányzik, aztán a kevés hely miatt nem ment, amit a gyári PlayMusic törlésével sikerült orvosolni, ahelyett úgy is ott a PowerAmp. De pár reboot után nem engedett telepíteni semmit mert írta, hogy nincs hely pedig ~600Mega szabad volt.
    A kérdés, hogy már 0 esély a partíciók átméretezésére? Esetleg petíció vagy valami segíthet rajta? (Mint pl. ArmV6 cuccok is így lettek meg végül ICS alá)

    3. Új CM-okban még milyen bug-ok vannak? (Lehet az lesz a vége, hogy hibák ellenére mégis felrakok egyet) És melyik a legjobb (stabilabb) eddig?

    4. Várható valami újítás magyar frontról? (H1N1 V5 vagy a behalt HDD ellenére egy CM? :U )

Új hozzászólás Aktív témák