Új hozzászólás Aktív témák

  • csampei

    senior tag

    válasz hokins #4644 üzenetére

    A Francia ICS-el is volt reboot(ezzel volt a legtrágyább,fagyás reboot,lassulás hegyek),a Tweaked-el falta az akksit(bár gyors volt rendesen,és stabil),a 2.3.6-al reboot nem volt,de csinált érdekes dolgokat,például eldobálta a hívásokat.Elvileg azt mondod hogy van Magyar ICS a függetlenre,de face-n idézem:

    Nagyon sok fejlesztés és javítás után, elérkezett a várva várt pillanat. MEGÉRKEZETT AZ ANDROID 4.0-ás FRISSÍTÉS AZ ALCATEL OT-995 illetve TELENOR ONE TOUCH S készülékekre!!! Elérhető FOTA-n keresztül a T-mobile és Telenornál vásárolt készülékekre, a független telefonokra kicsit később érkezik a frissítés. A folyamat megkezdése előtt mindenképp telepítsétek a 2.3.6-os javítást, csak ennek a feltelepítése után van lehetőség az android 4.0 telepítésére, ez a folyamat akár 1órát is igénybe vehet. Amennyiben telepítésre kerül a 4.0-ás frissítés a 3D-s kezelőfelület eltűnik a telefonotokról.

    Ez a december 7.-i infó.Tehát szerintük nincs! :F

    [ Szerkesztve ]

    Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák