Új hozzászólás Aktív témák

  • emerzee

    aktív tag

    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem, remélem kapok itt rájuk válaszokat. Nem vagyok teljesen kezdő, volt egy blogom még Galaxy 3-ról, ami elég jól pörgött, de most az új telefonnal kicsit megint kezdőnek érzem magam. Ha lehet részletes válaszokat adjatok, ne tőmondatosokat, mert nem biztos, hogy tudom, ép mi, mit jelent. Remélem nem baj, ha nem olvasom vissza a majd 10 000 hozzászólást.
    A készülék telenor, gyári ics.

    1.) igaz e, hogy a hangerő fel, bekapcsoló gomb hosszan factory reset? (Csak, hogy ne játszak vele még csak véletlen se.)
    2.) Az első hozzászólásban található gyári mentéseket tette már vissza valaki garancia ügyintézéshez? Elfogadták a telefont a szervízben?
    3.) Vissza lehet e térni gyári ics-ről telenor gyári gb-re?
    4.) Esetleg egy független rommal lehet magát a telefont is függetleníteni?
    5.) Ha bootloop-ba kerül a telefon, mit lehet vele kezdeni? (és mit?)
    6.) Valaki írta, hogy valamit tett a telefonnal (talán cvm, vagy rom után), és a telefon nem ismerte föl a memóriakártyát. Mi lett a megoldás?
    7.) Játszani szeretnék majd a telefonnal, mert elég hosszú utakra szoktam menni, de komolyabb játékokkal játszanék. Ahogy olvastam, a gb lenne a jobb. A tecsőn elég sok videó van, hogy mik mennek, de nálam kilépegetnek, el se indulnak, vagy ha elindulnak, pár perc után megdöglenek. Sajna hozzájuk se rom verzió, se apk verzió nincs kiírva. Melyik lenne tapasztalatotok szerint a legjobb rom a játékhoz?

    Majd még biztos kérdezek jó sokat, úgyhogy előre is köszi a válaszokat!

    emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)

Új hozzászólás Aktív témák