Új hozzászólás Aktív témák

  • aicon

    senior tag

    Olyan gondom van, hogy rendeltem egy IP kamerát 4mm objektívvel, de az eladó 6mm-s objektívvel küldte, ami jóval kisebb látószögű és nem jó oda ahova tervezve lett. Ezért egy újat kell vegyek.
    Nem sikerült az eladóval megegyezni, (mindenfélét kamuzott, hogy meg kell kérdezze a főnökét, jó nekm az is amit küldött, meg ilyenek) így nyitottam egy vitát, (full refund.)
    Ott több képet feltöltöttem, ahol a doboz cimkéjén jól látszik a 6mm objektív valamint videót is készítettem a kisebb látószögű kamera képpel, csatolva referencia képeket valós 4mm objektívvel, ugyanaz a kamera típus (hikvision).
    Erre az eladó egyszerűen azt hazudta, hogy nem tőle való, pedig tőle van.
    Az aliexpress a csatolt képek és videó után még kicsomagolási videót kért, mert az eladó azt állítja, hogy nem tőle van, de ilyen videóm nincs, ezt meg is írtam.
    Erre az eladó javára döntöttek, annak ellenére hogy több ponton bizonyítottam képekkel, hogy az eladó hazudik.

    Gondolom a "Did not follow the instruction provided by seller"-t arra akarják érteni, hogy nem töltöttem fel kicsomagolási videót (erre jött ez a válazst), az eladó minden kérését teljesítettem, leszámítva azt, hogy turkáljon a PCmen teamviewer-rel. Azt azért mégse....
    Még van 2-3 nap hogy appeal-al éljek.
    Ha valakinek van hathatós érvelése erre a részre vagy hasznos ötlete megköszönöm.

    ======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák