Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    Feladom. :W
    Értem én hogy sokan kedvelik ezt a topikot és remélik azt hogy egyszerűen megoldódik a szállítással kapcsolatos problémájuk ha ide leírják azt.
    De annyit megjegyeznék, miután az AliExpress vásárlásnál szállítás megkezdődik a szállítási azonosító igényléssel és az eladó által a szállítónak történő átadással azután amíg a kézbesítő céghez nem kerül, nem jelzi hogy van náluk egy nekünk címzett csomag magába a folyamatba sem az eladó, sem a vevő nem tud beavatkozni. Közvetlenül nem érintett egyikőjük sem.
    Ezért azon mérgelődni, gondolkodni, elméleteket gyártani, panaszkodni hogy miért tart a folyamat X ideig teljesen értelmetlen dolog., mert itt senkinek nincs semmiféle ráhatása.

    Hiába látja mindenki az ide belépéskor ezt

    annak ellenére mégis kérdez, annak ellenére hogy legtöbbször még keresni sem kell, csak néhány előző hozzászólást elolvasni.
    Ha legalább azt el lehetne érni hogy a kimondottan csak szállítási témájú hozzászólást off topik jelölné már az is segítené a topik jobb áttekinthetőségét, ha még azt is így jelölné aminek semmi köze az AliExpress témához az meg nekem lenne segítség, nem nekem kellene jelölni.

Új hozzászólás Aktív témák