Új hozzászólás Aktív témák

  • kokokka

    őstag

    Nos, végülis egy Fire TV Stick 4K Max-ot vettem. Tegnap este óta tesztelem, használom, így elsőre azt mondom nem rossz, de....
    A 4K HDR alap, de hallelujah az Atmos hibátlanul működik a Netflix-en. A magyar Atmos is, mert létezik :) Van viszont feketeleves is, sajnos közel sem olyan szép, mint TV-men lévő Netflix. A filmek sem és a menü sem : ez utóbbi nagyon de nagyon csúnya. Mintha valami felkonvertált képet látnék csupán. Persze mindezt csak nagyon közelről lehet észrevenni, nézési távolságból már nem látszik, de attól még tény marad. Mivel filmezés közben jó, így ez csak egy apróbb "bosszúság". Van viszont egy nagyobb, mégpedig az, hogy a Netflix összes eddigi általam elindított filmje akad. Mindegy, hogy a Stick menüjében milyen kijelző beállítást használok hol jobban, hol kevésbé, de laggol. A TV-s Netflix-em természetesen hibátlan, úgyhogy fogalmam sincs a Max miért csinálja. Azért is furcsa, mert a Youtube viszont tökéletes rajta, mindegy milyen videót indítok el az összes teljesen smooth, még egy apró röccenés sincs egyik alatt sem. Ha ez a Netflix probélma szoftveres hiba remélem javítják, mert engem kimondottan idegsít az ilyesmi. Ma ráküldöm projektorra is, kíváncsi leszek ott mit mutat!
    Egyébként hihetetlenül gyors, gombnyomásra egyből reagál, Alexa jól működik, a menüjében pedig szó szerint száguldozni lehet. A Kodi-t már felraktam de meg kell keresnem az elosztómat, hogy HDD-t köthessek rá (inkább csak teszt miatt).
    Ha esetleg valakinek van kérdése vele kapcsolatban, szívesen válaszolok/segítek ha tudok.

Új hozzászólás Aktív témák