Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Sziasztok!

    Huh, jó rég jártam errefelé :( Na, majd pótolok kicsit visszaolvasgatással.

    Most rögtön le is támadlak benneteket egy kérdéssel.

    Szereztem egy jópofa PCI (nem PCI-E!) videókártyát, egy 128MB-s Zotac GeForce FX 5200 kareszt. Egy ezrest szerintem megért.

    Na de! A gondom az, hogy Win7 alatt nem teljesen okés :( Hullámzik a kép, amikor pl. böngészőben görgetek, Youtube mint a diavetítés, illetve eleve az ablakokat is lassan rajzolja ki. Kínomban már XP-vel is megpróbáltam, a jelenség tökre ugyanaz. Pedig ott tök más drivert próbáltam.

    Mindez 1680x1050x32biten.

    Tudtok olyan drivert (akár nem hivatalosat), amivel menne zökkenőmentesen? Én naív azt hittem, hogy egy 128MB-s GeForce azért többet tud, hiába csak PCI slot. Vagy csak ennyit bírna?

    Kisebb felbontáson valamivel jobb a helyzet, de közel sem elfogadható. Konkrétan a 16MB-s S3 Savage4 PCI-os kártyám simám odaveri, azzal nincs hullámzás és a kirajzolás is sokkal gyorsabb. Pedig nem kicsit hurkább kártya az...

    Szóval tuti, hogy driver gond van. De én nem találtam olyan drivert, amivel jó lenne, pedig többet próbáltam.

    Vagy lehet olyan, hogy hibás a kártya? Ugyanis néha becsíkoz, amikor pl. ablakot rángatok ide-oda. Olyankor vízszintesen rövid színes csíkok keletkeznek, amik csak képfrissítésre tűnnek el.

    Ötlet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák