Új hozzászólás Aktív témák

  • gerlaip

    addikt

    válasz Fenyő #43361 üzenetére

    Ez egy "8500LELE" 250/200Mhz-es, találsz róla leírást. Egyébként fain kis kártya, ez lesz most fixen az NFS porschéra kihegyezett gépemben, kb ugyanazt az eredményt hozza, mint a 275/270-en járó 9000 pro, és ha kiszámolod az órajeleket és a kétszeres TMU egymást ellensúlyozó arányát, akkor már nem is különös az eredmény.

    A két 9000pro közti különbséget már a múlt héten leírtam részletesen. Az picit meglepőbb volt, pedig több driverrel is teszteltem minden esetben megmaradt a különbség. Többször felraktam, más processzorral is, akkor is ez lett az eredmény, 3200+ esetében 300 pöttyel lett több, minimális a különbség.

    De elég vicces, hogy bármit írok, mindig jöttök az okoskodással, hogy el van b@szva az eredmény, meg nem annyi a referencia órajel, pedig tisztán láthatóan hozza és feketén-fehéren olvasható több helyen, hogy ilyen órajellel árulták ezeket, és többszöri méréssel is a helyes eredményeket hozzák. Bocs, hogy ezt írom, de néha meddőnek érzem ezt a fórumozást, biztos bennem is van hiba, sz@r, nem ide illő témákat hozok fel, lehet, hogy nem itt a helye. Bocs, de én pl. nem izgulok a '99 előtti cuccokra, sajnálom. :(

    [ Szerkesztve ]

    lámavakond

Új hozzászólás Aktív témák