Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz snecy20 #52929 üzenetére

    persze pro es kontra... de akkor nem kerultek ennyibe a gepek, es az se volt jellemzo, hogy a tobb mint 10 eves crysis meg ma is egesz jol nez ki. kb 25 eve fejlesztem eleg hasonlo szintre a masinat, de sose vettem ilyen dragan alkatreszeket. egy honapja vettem vinyot - talan 10%al volt olcsobb ujonnan ugyanaz a tipus, mint negy eve. a nagyobbak meg csak aranyosan dragabbak lettek. korabban is voltak ee procik, de alig lassabban es joval olcsobban volt alternativa. videokartyak detto - dragult az ajanlott ar is, de mikozben korabban az alatt lehetett kartyakat venni, most afelett. es ez a "mainstream" gtx pl, nem a titan, ami a csucsot jelenti.

    belekergetik egy olyan spiralba a piacot, hogy nagy pofaraeses lesz belole, az az egyre fogyatkozo vasarlo tabor nem fogja kifizetni a fejlesztesi koltsegeket. a jatekfejesztok meg nem fognak egy ilyen retegnek fejleszteni, hanem olyannak, amin elfut a sw. ha meg nincs ami kihasznalja, miert cserelnenek? most kezd kicsit felpezsdulni a dolog, de szerintem baromi rosszul teszik, ha x evente jelenik csak meg vmi, de azt is folyamatosan magasabbra pozicionaljak, az emberek csak kivarnak, mert eleg meg a regi.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák