Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz KROK640 #79476 üzenetére

    A 93as gepbe raktam vlbs ide cache kontrollert, 93-94 kornyeken mentek ezek. Amikor direktben dolgozik vinyora, igazabol egyaltalan nem gyorsabb, mint a korabeli isas vezerlok (kb 1mb/s), a bufferelt sebessege viszont szepen kimaxolja az akkori protokol maximumat (16mb/s). Az aprofileos muveleteknel szepen megdobja a feelinget, mintha mindig smartdriveot hasznalna az ember.

    Korabeli scsit sose probaltam, de asszem az akkori vezerloknel altalanos volt, hogy cacheltek az atvitelt nemileg, amellett, hogy akkor tenyleg sokkal gyorsabb protkol volt, nem ugy, mint az evtized vegen mar.

    Talalt vki egyebkent 93as vlb hdd kontollert valaha? :) leteznek… de amik nekem vannak, azok szinte kivetel nelkul 95os gepekbol valok (94 vegi, 95 eleji gyartas). A fent emlitett cache kontroller 94 eleji, ami igazabol optimalizalt, masodik verzioja egy 93as modellnek, funkcionalisan amugy ugyanaz.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák