Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz arn #79478 üzenetére

    Jól megfogalmaztad, emiatt is mondtam hogy a korhű beállítottságot is max tiszteletben tartom. Magam viszont amiatt szeretek eltérni ettől gyakran, mert beképzelem hogy egy adott évben vagyok, és mekkora király lennék akkor, a még esetleg nem is létező komponenssel :B (amolyan SciFi, mivel filmekben, könyvekben is inkább SciFi kedvelő vagyok).
    #79479 : soha nem járt nálam ilyen korú cache- s kontroller, de nagy királyság lehet. PCI- s SCSI Intel fordult meg cache- s(szabvány SDRAM modul volt benne), amit nem tudtam működésre bírni.

    (#79481) envagyok : komoly :C . A video passzív Asus HD3650 ?, mert az nálam is van, ill már a Tesómnál, mivel azt tettem az ajándék gépbe. Elég jó Win10 alatt is a Phenom-II- vel.

    (#79483) jokeph : Asus M5A97 EVO R2.0 lapban megy nálam az FX, ez már elég jó VRM- el van megáldva, de azért vigyázok rá, amennyire lehet.
    Usmus féle energiaprofil - ezt nemtom milyen, hol található, nem is hallottam még róla. Win10 alatt az 1600AF- hez is ott van automatikusan a RyZen balanced energiaprofil, de nem használom, nemtom jobb-e mint a többi szabvány profil.

    (#79487) arn : most viszonylag magasan vannak a hardverárak(főleg a video), de az akkori fizukhoz képest tényleg brutális volt, ilyen konfigokról nem is álmodhattam(házépítés is volt akkor, esetleg ha az nincs, akkor talán jutott volna csúcshardverre).

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák