Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    Ajjj… retroban imadja magat az ember szopatni, de azert mindig vannak csucspontok. A vlbs kartyak idozitese es neha osszetarsitasa is problema lehet, ez volt itt is az alapgondolat, hogy a nagy videokartyatesztelesben megmakkant a caches hdd vezerlo, amit sajnaltam volna, mert egy eleg freak kartya, de azert megis csak erdekes dbja a hwtortenelemnek.

    Konkretan ket este utan kezdtem feladni, hogy ennek mar annyi, teljesen kibeleztem a sok idovel osszerakott 486os gepet, minden lehuztam, kiszedtem, hogy biztos nincs benne a slotban, vagy kontaktos, de semmi. Megall a biosnal, majd egy jo ido varakozas nelkul kiirja, hogy vmi gaz van a hdd vezerlovel.

    Mondom nem lehet a fel szoba szet tovabb, osszedobalom, erre megy… hat bazz. Kiderult, hogy a kartya akkor kel eletre, ha van rajta vinyo :DDD onallo lelki vilaga van sajat 286os procival, rammal es biossal. Szegeny gepnek vagy 10 evvel megroviditettem a retro nyugdijas eveit az osszevisszaszerelessel, a vlb mindig extra stressz a lapnak es a kartyaknak is.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák