Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Bile Demon #90911 üzenetére

    Sajnos a T2x elhullós, bár ha egyszer kicseréled a chipet ami okozza, elmegy örökké. Nálam is halt meg T23 tavaly, de most van egy T22, ami működik. Azok is cuki gépek.

    T4x már más tészta, ott sikerült úgy házat tervezni, hogyha a szélénél emelgeted (és mindenki ott emelgette, hisz vékony és könnyű gépek voltak az érához képest), pont a chipsetnél legyen némi flex a notiban, ezt annyira nem viselte jól a BGA. :)) Főleg a 14"-esek esetében.

    A legelső laptopom amúgy pont egy T40 volt, de az valahogy mindent kibírt, és máig él. Azt reptettem a töltökábelébe botolva, aludtam rajta, rúgtam fel véletlenül és le az asztalról, emelgettem a szélénél mit sem tudva a szériahibájukról, napi gépként használtam éveken keresztül, mikor nem volt pc-m, rengeteget játszottam rajta, kikapcsolva alig volt, csak altatva, ha vittem valahová, és szinte mindig vittem... :DDD

    Ráadásul sikerült visszaszereznem, miután sok éve eladtam a családon belül, ahol aztán unokahúgom első laptopja lett, majd továbbadták autódiagnosztikára sógor kollégájának (mondjuk ha ezen a ponton szóltak volna, inkább azonnal visszavettem volna én), ő sem kímélte.... amikor eszembe jutott, hogy milyen poén lenne a gyűjteményben tudni ezt a példányt, megkértem a rokont hogy menjen utána, és sikerült is visszaszerezni. Billentyűzetet kellett cserélni, mert néhány gomb már nem működött (ezért is tették le, amúgy lehet hogy még mindig ezt hajtaná az ember a műhelyében), kapott egy új palmrestet is, mert el volt rajta törve, ettől eltekintve pont olyan, mint régen.
    Minden sérülésének és karcolásának a sztorijára emlékszem. :D Most is itt van a polcon, van rajta egy gyári XP recovery, néha előveszem és megsimogatom.
    Egy elég rossz időszakban volt társam az a kis gép, és sosem hagyott cserben.:B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák