Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #2837 üzenetére

    Jó ötlet, de még a Z77 is tervben van. Sajna az AMD CPU-ilag még mindig bolhafing, de ha anyagilag ez jön össze (elsődleges szempont: GAME), akkor ezzel kell főznöm.
    Lefogadom, hogy nem maximális grafikai beállításokkal tesztelték.
    Nem lehetne egy 3570K AMD IGP-vel? :F

    echterion: Pedig Full HD-be kellene. Érdekes, hogy ha ilyen erős, és nálad elvérzik, akkor a HD3000-em hogyan vihette a játékokat FullHD-ben (igaz, elég szegényített grafikával, és az sem mindent). Persze, kérdéses, hogy Witcher 2-vel próbáltad, vagy CoD MW3-mal. :)
    Áremeléstől egyrészt tartok én is, másrészt, ha drága lesz, akkor úgyis Z77-es cuccot veszek. Alaplapot ugyanannyiért kapok hozzá (30k alatt jól tuningolhatót), a 3570K 60k, szóval AMD csak 30k-s ár körül játszik figyelembe véve a proci "teljesítményét".

    atti_2010: "Megmondtak hogy nem akarnak versenyezni CPU-ban az Intelel mert semmi értelme" - kész szerencse, hogy akinek volt már Intel procija, az egészen másképp látja (főleg, ha valami számításigényes alkalmazást használ). :P :DDD Annyi becsület lenne az AMD-ben, hogy elismerje: nem képes gyors processzort gyártani. Nem szégyen az, vannak még ilyen CPU-gyártók. Én csak azért gondolkodom AMD-ben, mert olcsó (nem a teljesítményéhez képest), és jó az IGP-je. Játszani szeretnék, a számításigényes alkalmazásokat meg kivárom, ha nem jön össze Intelre való.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák