Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz atti_2010 #2859 üzenetére

    Pont, hogy van róla fogalmam, arról is pontosan, hogy egy legföljebb 3600MHz-re tuningolható 3870K mennyivel lassabb egy legalább 4.6GHz-re tuningolható i5-nél (nem is i7-tről beszélek). Ha ELOLVASTAD volna, amit írtam, világos lenne számodra is, hogy kizárólag játékgépként érdekel az AMD, és csak akkor, ha nem lesz IB-re lehetőségem. Nem kevés ismerősöm van, aki bősz AMD-sként végül mégis Intelt vett, mert nem mindegy, hogy egy renderelést, vagy éppen egy video kódolást mennyi idő alatt végez el a cucc. Mindenkit boldoggá tett a váltás. :P (Én is anno AMD-ről váltottam.)

    echterion: IGP-vel mindenképpen kompromisszumot kell kötni.

    Abu85: OK, de a CPU teljesítmény is kellene. Tegnap vettem észre, hogy az AMD-s lapokban (A75) nincs is PCI-E3.0 csati! :Y Tehát amíg ez nincs, máris ugrott a cucc, mert elavultat vehetek jobbat is használtan. Vagy lesznek új lapok, amelyek tudják? B75? Mert akkor még azt is meg kell várni, Intel meg itt van. VGA mindenképpen lesz a gépben (előbb-utóbb), tehát addig egy HD4000-rel is kihúzhatom, ha azon múlik, de egyelőre még minden lehetőség nyitott.

    Kevered a marketinget a valósággal. Ahány embert ismerek, mindnek KELL a diszkrét VGA, főleg, mert azt cserélheti egy kellően erős CPU társaságában, egy Intel proci pl. 4 VGA-generációt is kiszolgál. Lényegében be akarják beszélni a maflább usereknek (a tömegek tudatossági együtthatóját ismerve előbb-utóbb sikerül), hogy a CPU-ba integrált IGP-é a jövő, mert így, ha fejleszteni akar valaki, komplett gépet kell cserélnie. :Y (Pl. igazából szerintem AMD ezért nem készít erős procit. :P )

    petakpa1: ATI Tray Tools

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák