Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Taifa Díaz #4291 üzenetére

    Igen, csak éppen a hozzászólásod nem jó szándékúnak tűnt, hanem, beszűkült csőlátásból származó butaságnak, és okoskodásnak, amolyan, én jobban tudom, és megmondom a frankót írásnak.

    Bármennyire is furcsa, a többi fórumozó sem hülye, és aki nem csak magának épít néha gépet, hanem rendszeresen, az tudja, hogy hova mi kell, és mi nem.

    Nem szeretek ilyesmiből kifolyólag vitázni, mert nincs értelme, de lépj ki a saját élethelyzetedből, és meglátod, hogy amit mondasz butaság.

    Egy 40 éves nőnek, és 10 éves fiának ez a gép tökéletes társa lesz, a napi internetezésben, és játékokban. 1280-as monitor mellett egy 4 magos 3GHz-es processzor 3 év múlva is tökéletes lesz ahhoz, hogy egy 6850-es vga-t mellé rakva, a mostani grafikus teljesítmény többszörösét hozza majd. És ami akkor 15-20 fps-el menne az igp-én, az majd 40-50-el fog a 6850-el. És ami Neked lassú, az nekik maga a vizuális Kánaán. Játszani nem csak 9800x4600-ban lehet maximális szűrőkkel 200FPS-el.

    Én meg pont az ilyesmi írások miatt írok egyre kevesebbet a szakmai topikokba, mert mindig van valaki aki okosabbnak hiszi magát a másiknál, és semmi kedvem civódni.

    (#4295) arty

    Most nézem lézerrel, mert ugye az aida, az nyilvánvaló baromságot mond 19-24 fok, na persze. A bios meg 45-50 fokot, de ennek sem hiszek.

    Ja és igen, nincs semmi érezhető különbség ha a memóriákat más órajelen járatom.
    Stabilitás végett futtattam 3d markot, egyedül itt volt magasabb pontszám magasabb memória órajel mellett, de ha nem játékos összeállításról beszélünk, márpedig ez a platform elsősorban nem annak készült, akkor nincs sok jelentősége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák