Új hozzászólás Aktív témák

  • prolad

    őstag

    Sziasztok

    Egy Asus Strix RX470es kártyával van gondom. Időnként előjön egy olyan probléma, hogy egy-másfél másodpercre elsötétül a kép (monitor nem jelzi, hogy elmenne a jel). Nem függ órajelektől, youtube közben pont úgy előjöhet mint játék során. Próbáltam auto beállításokkal, alulfeszelve, fixen gyári értékeken, de nem számít. Viszont teljesen véletlenszerű, van hogy napokig nem jön elő. Most letöröltem a drivert, újraindítás után most jónak tűnik,de néha egy újraindítás amúgy is megoldja. Driveres hiba lehet vagy a kártyával van gond?

    A másik bajom, hogy játék közben néha összeomlik az egész rendszer, fekete képernyő, ventilátor hallom, hogy pörög, de a monitor is jelzi, hogy elment a jel.Újraindítani csak reseteléssel lehet. Szintén nem órajelfüggő, gyári értékekkel és csökkentett, alulfeszelt értékekkel is előjön. Ez is teljesen véletlenszerű.

    Szerk:
    Valahol meg tudom nézni, hogy a strix ventilátorok pontos adatait? Max fordulat és légszállítás érdekelne. Tervezek egy kis hútés moddingot, mert a gyári vállalhatatlan, ennyire rossz hűtést még nem láttam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák