Új hozzászólás Aktív témák

  • kireka

    tag

    válasz Vartanus #3094 üzenetére

    Úgy volt, hogy nincs alaplapod, már van? Amd fan, mi ? :) Bennem is van ilyen :) A 2200G viszont mindenféle fan-nak elképesztő ajánlat (ingyen CPU, csak a GPU-t kell kifizetni vagy fordítva) ezt akkor is megvettem volna egy jövőálló platformmal, ha Intel, vagy Via, vagy éppen IDT Winchip :D

    libit: oké, az intel atom tényleg jó CPU (platform) bizonyos alkalmazásra, csak ne nekem kelljen netezni rajta, bár modemes netre tökéletes :)

    RAM: Megette a 3333->3266 után a 3200-at is és úgy tünik, hogy CPU fronton teljesen stabil, de még mindig szemetel az asztal és nem bírja az erős GPU tuningot. Jó lenne találni valamit 2933 felett, mert a RAM tuningot többre tartom mint a GPU ész nélküli felhúzását (1550-1600). Lehet nálam is az alacsonyabb MHz, feszesebb CL lesz a végső megoldás. Köszi a tippet!

    Ami még feltűnt, hogy nem mindegy melyik bázisról váltok RAM frekvenciát, 2400ról nem tudom csak úgy 3200-ra tenni például, kell köztes lépcső, érdekes ez is. Észrevettem, hogy akkor a legfeltűnőbb a szemetelés, ha újraindítok és a windows pörgeti a gyűrűt... gyűlik a tapasztalat. A memtest64-et is kipróbáltam, de az sem/nem talál hibát, azért ezt a tippet is köszi, jó programnak látszik!

Új hozzászólás Aktív témák