Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #1016 üzenetére

    Mar megint magyarazkodsz, pedig ott van a lenyeg a linken, az nem tud kodde valni.

    "Te minden nap más véleményt formálsz meg. Most éppen a Fermi az isten, de nemrég még azt mondtad, hogy félő, hogy R600 story lesz belőle. Szerinted ez következetes gondolkodásmód?"

    En nem naponta valtogatom valamirol a velemenyem (nem is irtam soha olyat a Fermi az isten), kovetem az esemenyeket, es ha ugy gondolom az informaciok alapjan, hogy megkell valtoztassam a velemenyem, akkor megteszem szemrebbenes nelkul, ez az amire te keptelen vagy ha 180 fokot fordul ettol a kocka.
    Nem azert, hogy magamat fenyezzem, de magasabb a hit:miss aranyom mint neked, pedig en csak egy forum felhasznalo vagyok, nem a hazigazda.

    "Persze nem baj, ha így próbálsz az AMD és az NV oldal között egyensúlyt tartani, csak ez nem következetes.Ezzel csak megzavarod az embereket."

    En a velemenyem irom le amit gondolok (vagy ha tudok valamit azt is megosztom), nem torekszek semmilyen egyensulyra.
    Ezzel nem lehet senkit megzavarni, foleg mivel nem is ram figyelnek az emberek.
    Az urban legendak krealasaval lehet megzavarni az embereket, ez meg a te specialitasod, raadasul mindig az erme ugyanazon oldalarol szarmaznak.

    Sokan probaltak mar veled megertetni a lenyeget, de ugytunik egyik fuleden be, masikon ki. (pontosabban szemeden be, fuleden ki ;) )

    The End.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák