Új hozzászólás Aktív témák

  • Csicsóka

    őstag

    válasz mexel #27018 üzenetére

    "Itt LE kell, az androidot másik topikba kellene telepíteni és nem lenne ilyen hiszti. Azt csak az olvasná aki androidot akar használni, ez a topik már régen nem a 905-912 socról szól, SZVSZ."

    Először is, nem fikázni akarok, ezt csak azért említem meg, nehogy felpukkadj egyből. :)

    Több mint 26000 hsz-el ezelőtt jöttem e topikba, elmondhatom, hogy mindent olvastam ami itt történt.
    Nem szokásom a felesleges szájtépés, nem is nagyon szoktam véleményt nyilvánítani. Sok éves UHU Linux levelező lista jelenlét, Linuxfórumos aktív részvétel alatt megtanultam ezt azt, úgy hogy nem "ugrok" azonnal.
    Most is erősen gondolkoztam, szóljak e valamit e témában.

    Számtalan dologban segítettem, megoldást ajánlottam, Linuxos, Droidos témában is lett egy két "alkotásom" mégsem vártam el vállveregetést. Kiraktam, használjátok! Akinek kellett úgy is megtalálta, és ez sokkal több ember volt, mint akitől visszajelzés is jött. Ez természetes, írni nem szeretünk. Ezt is régen tapasztaltam már, pld. az UHU fejlesztése alatt.

    Azt mondod Te is régi motoros vagy, és még is az az érzésem, hogy fényezésre vágysz. Hát nem tanultad már meg, hogy ez a legritkább esetben van így?
    Senki nem akar itt téged direkt cseszegetni, jó amit csinálsz, sokaknak hasznos lesz, de ne rugózz állandóan az LE kontra Droid témán. Megvannak azok békében, mindenki azt használ, amire igénye van.

    A fenti idézet pedig nem állja meg a helyét, mondom ezt úgy, hogy magam sem kedvelem a Droidot.
    Ennek ellenére, lett pár Droidos írásom is, (droid mentés LE alól, ROM szétbontás, USB nélküli Rom visszaállítás, stb.) De ez nem ok arra hogy ne legyen ez egy helyen, mert igen is jól megfér egymás mellett, csak nem kell mindig az ellentétet szítani.
    Inkább hajrá előre, munkára! :)

Új hozzászólás Aktív témák