Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz Celtis #29013 üzenetére

    Igazából egyelőre off kérdés... ugyanis htpc-n van vele bajom. Monitorra van kötve a gép dvi csatlakozóval, tv-re hdmi-vel, erősítőre hdmi-vel, onnan tovább a tv-te hdmi-vel.
    Tudom, elég lenne az erősítőre kötni, onnan meg a tv-re.... ez így is volt, de esténként asszonnyal fülhallgatóval tv-zünk a gyerek mellett, aki alszik. Ilyenkor feleslegesen menne az erősítő (nem tovabbítja a hdmi jelet kikapcsolt állapotban). Viszont, valami fura oknál fogva a kodi mindig olyan kijelzőn nyílik meg, ami épp ki van kapcsolva :) ilyenkor meg ugrálhatok a géphez és mahinálhatom át a megfelelőre. Ezt lenne jó megoldani egy gombbal a távirányítón.
    De... és innentől talán kevésbé off. Ugyanezt kellene megoldani majd az X96-on is. Ott viszont azt az egy hdmi kimenetet kellene elosztani, egyik menne közvetlenül a tv-be, másik meg szintén a tv--be, de az erősítőn keresztül.
    Ehhez elég egy sima, nem kapcsolható elosztó, vagy érdemesebb egy kapcsolható? Ha kapcsolható az inkább ajánlott, akkor gázos, mert azért is fel kell ugrálni.
    Ötleteket szívesen fogadok ;)
    Nagyon köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák