Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Az évek során megtanultam, hogy minden új készüléket 3 napig nyúzok, médialejátszóknál ez különböző fájlok formájában történt és szépen összegyült egy jó nagy csomag.
    A szoftvereket többnyire programozók írják, fejlesztik, nem az a dolguk, hogy értsenek is a médialejátszáshoz, ezt olyan emberekre kéne bízni akik tudják, értik hogy mit nézzenek és erre felhívják a programozók/fejlesztők figyelmét. LibreELEC esetében ez így történt/történik, ott sem ment minden elsőre, küldtünk mintát és az meg lett oldva, ezért van az, hogy a kszaq féle LE ennyi mindent tud, emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt még bőven küldtünk anyagokat, hogy ezzel vagy azzal mi a gond.
    Az OSMC-vel lehet, hogy kölcsönösen megosztanak dolgokat de akkor sem olyan, MM kernelt használnak, mert 1 pixelsor hiányzik a bal oldalról, azaz djnice által preferált tesztképen a bal oldalon lévő fehér vonal hiányzik, jobb oldalon meg 2 soros. :) Ha nincs bekapcsolva a frekiváltás akkor 90%-ban minden elindit és van kép meg hang de nincs frekiváltás. Ha van frekiváltás akkor az anyagok 60%-a jó, tegnap 2 óra alatt kb 15X áramtalanítottam OSMC alatt. Ebből 3 volt rossz dtb miatt a többi a fekete kép miatt, nem lehetett tovább lépni.
    Egyébként nagyon jó folgok vannak benne, pl. a Player debug is előhívható ha a szokásos "O" után nyomunk egy "Enter"-t. sok olyan funkció van benne ami miatt tényleg operációs rendszer érzetünk van. MySQL-t is csak be kell kapcsolni, sok olyan dolog van ami miatt szívesebben használnám, de médialejátszásra nem tudom használni, mert sorba jöttek elő a fagyások amiket nem értek, nem értem, hogy miért nem tudott 29,97 fps esetén frekit váltani, többnyire ott volt a hiba.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák