Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz dgyuri0123 #44027 üzenetére

    Letölthető, frissíthető, visszatérhető a régi verzióra is. Kezdem azt hinni, hogy tényleg vannak eltérések a boxok között, persze a beállítások között is. Tényleg meredtem néztem és semmi akadozást nem tapasztaltam, csak a szokásos infos ablak megjelenésekor van egy röccenés, de ez már feature, nem tudják egyelőre kivenni.

    Azt is tudni kell, hogy az LE fokozatosan dobja az összes Amlogicra vonatkozó javításokat, patch-eket, tehát simán benne van, hogy CE esetében valami kimaradt. Sok feliratos filmet nézek így nálam is szempont a röccenésmentes lejátszás, továbbra is csak a Jarvis tudja ezt, de ott tökéletes, ha nem kellenének a különböző kiegészítők meg DRM akkor Jarvist használnék, annál jobb nincs és folyamatosan azon agyalok, hogy miként tudnám megvalósítani a dolgot, mert Minixen az a tökéletes, M8S Pro+-on a legjobb az …SMC és sajnos BB2-n a CE.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák