Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz erzol #16064 üzenetére

    Köszi, ezt a megoldást megtaláltam, de én azt szeretném, hogy azok az oldalak, amelyeket kivétel nélkül, minden nap megnyitok, azok nyíljanak meg, amikor indítom a böngészőt.

    Azt hittem, én vagyok béna, hogy erre nem találok megoldást droidos területen, de ezek szerint elképzelhető, hogy nincs is? Hát, jó dolog érintőtáblával netezni, de azt nem gondoltam volna, hogy egy ilyen - számomra alapvető - szolgáltatásról le kell mondanom, ha tabletre cserélem a régi, jó öreg, netezgetős laptopomat. Az tiszta sor volt, hogy az érintőképernyőért, kisebb súlyért, hosszabb akkuidőért be kell áldozni a 15"-os képernyőt, no de ilyet... Telefonon régóta "androidozok", és ott úgy használom a Maxthont, ahogy te is írtad a Dolphin esetében, azaz egy Speed Dial-szerű oldal a nyitólapom, és onnan indítom, ami épp kell. Viszont egy kétmagos procis, 1 GB RAM-mal szerelt tablet lazán bírna egy 5-6 lapos böngészőindítást, hihetetlen, hogy nincs rá megoldása egyik szoftverfejlesztőnek sem. Persze még lehet, hogy valaki ír megoldást. Remélem.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák