Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz vacs #168091 üzenetére

    Indulás max -1% nálam azt sem szokta jelezni! Éjjel kikapcsol a telefonom és 1-2% a merülés! Viszont én megbízom a gyártó mérnökeiben és nem akarok okosabb lenni náluk! Az ilyen-olyan mindenféle akkumulátor mókolással! Soha egy telefonomnál nem volt olyan, hogy csak ennyi vagy annyi %-ig töltöm-merítem! Ha lemerül rá a töltőre (akár egész éjjel!) és 100%-ig töltöm! Természetesen gyári gyorstöltőről beszélek!A töltésvezérlés szépen lekapcsol ha elérte a max-ot! Ez még a tabletnél is így műxik pedig az csak egy blackwiev "zs" brand. A laptop 2015-ös és még gyári aksi soha semmilyen trükközés nem volt és a működési ideje aksiról alig változott!
    Nem értem ezt a folyamatos "én okosabb vagyok a gyártóknál" stílust ami folyamatosan egy két havonta előjön, mert valahol egy idióta újságíró írt egy nagy hülyeséget!
    Mikor fogják az emberek megérteni azt, hogy amit lárnak a kijelzőn "100%" az nem valós hanem a gyártók anyaghasználata mellett az akumlátor maximális élettartam ráhagyással van jelezve!
    Lefordítva értékekre az aksi 3,7V=0%! 4,2V=100%! DE! az akkumulátor teljes töltöttséget 4,25V-nál éri el! Tehát tök felesleges bármilyen "trükközéssel" saját magatokat szívatni ha csak nem vagytok önsanyargató mazoisták. A beépített vezérlő szépen teszi a dolgát! Viszont ha ez tönkremegy akkor teljesen mindegy meddig szeretnéd tölteni, nem tölteni, nincs beleszólásod.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák