Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz Babetta-X #169767 üzenetére

    Szerintem nem támogatja az A2DP protokollt. Erre több megoldás van. Ha van rajta vonal bemenet, jack vagy RCA csatlakozó formában, akkor lehet venni kis dobozos bluetooth receivert, amit rádugsz és onnan kezdve megy majd minden. Ezek olyan 10-15 ezer forintos tételek. Kevésbé szép megoldás.
    Ha nincs bemeneti lehetőség, akkor tudsz venni FM transmittert. Ebből célszerű drágább fajtát venni, olyan 20 körül, mert ha olcsót veszel, csak a gond lesz vele. Vagy beleásod magad és olvasgatsz, hátha valahol valaki ír egy konkrét típust ami olcsó és jó is. Ez így működik, hogy be kell dugni a szivargyújtóba, arra csatlakozik bluetoothon a telefon, és továbbít egy FM jelet, amit a gyári fejegységgel befogsz a rádióval és szól a zene. Közepesen szép megoldás.
    Aztán van, hogy veszel az Aliról 3-8000 Ft körül egy bluetooth receiver panelt, ami kb akkora mint egy fél gyufásdoboz méretű és könnyen elfér a gyári fejegységben, vagy azon kívül hátul láthatatlanul. Ennek beépítése szaktudást és sok szerelést igényel.
    Én inkább vettem egy új fejegységet.

Új hozzászólás Aktív témák