Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Helló. Ha valakinek több androidos készüléke is van (nekem például egy táblagépem és egy okostelefonom), akkor előfordulhat, hogy nem azonos programokat használja a kettőn, de ugyanazt a Google Play Fiókot, hiszen a megvásárolt programok között olyanok is akadnak amelyeket, mindegyiken szeretne használni.

    Ha a Google Playbe bejelentkezünk valamelyik eszközről és a fent látható módon az összes alkalmazásoknál a nem telepítetteteket el is akarjuk tüntetni azon az eszközön, amelyiken nem kívánjuk használni, akkor van e arra mód, hogy mondjuk a telefonon ne jelenjen meg egyáltalán az adott fiókhoz az alkalmazás, de táblagépen ugyanúgy. Például ha nem kompatibilis az alkalmazás a telefonnal, akkor nem feltétlen szeretnénk ott látni, de racionalizálni szeretnénk, mert az összes lapon ott vannak azok az alkalmazások is, amelyek már egyáltalán nem kellenek.

    Tehát ha az X-et megnyomom az N7 Playernél, akkor a Google Play csak a fiókhoz regisztrált azon eszköz esetében tünteti el, amelyről indítottam a műveletet, vagy a táblagépnél is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák