Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz New Bluestar #110418 üzenetére

    Szia! Amit írtál az csak a dual acktiv-ra igaz! Ha van bejövő hívásod akkor az azt jelenti, hogy az az 1db! rádiós modul már átkapcsol a másik kártyára így nincs aktív kapcsolatod a net-el! Nem keverendő a böngészéssel ahol a beolvasott weblapot még tudod nézegetni mert az ott van a telefonodon!
    Amit írtál talán(?) igaz lehet ha azonos sim kártyán jön a hívás. De a 3G, 4G, f@szságok miatt szintén lehet bukta azonos sim kártyán is!
    Más! Valahogy nem értem ezt az internet kapcsolat a hívások alatt ökörséget! Ha telefonálok én általában a fülemhez emelem a telefont(tudom régimódi vagyok)! Ha beszélek valakivel miért nem tisztelem meg a figyelmemmel? Nekem nehogy valaki most azt próbálja bemesélni, hogy amíg beszél telefonon és esetleg fontos dologról van szó akkor közben azt nézegeti mekkora melle van az éppen aktuális MILF-nek! és mindenre képes figyelni, ja és közben vezet is akár! Na az ilyenektől tudok falra mászni amikor a hívás után, az 1Kohm-os ellenállásból lesz 1kg-os súlyzó...........mert ő a "superman" és mindenre képes és figyel. :(

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák