Új hozzászólás Aktív témák

  • Damwise

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap megérkezett a geekbuying oldalról rendelt Ulefone Be Touch 2 telefonom.
    09.18-án rendeltem este, szombaton kaptam nyomkövetési számot rá, és tegnap (09.25) délben hozta a DHL. Vám+ÁFA volt persze. Írnék egy pár sort, róla, hátha valakit érdekel.
    Egy THL 4400at váltott, egy év után befoltosodott a kijelzője bal oldalt (valószínűleg megázott, párszor elkapott az eső peca közben). Az összeszerelés nagyon tetszik, a hátlapot mintha ráöntötték volna, alig bírtam leszedni. A csomagban volt egy plusz fólia (rajta a telefonon is), egy üveg fólia, meg egy átlátszó (szürkés) szilikon tok, töltő, füles. Olvastam a tesztet róla az oldalon, nekem a rendszer nem akad egyenlőre, tökéletesen fut, gyors. Az ujjlenyomat olvasó kb. 80%-os sikert mutat, amikor nem veszi be, akkor egymás után 4x is hibádzik (ez számomra szoftveres gondot mutat). OTA frissités volt amint bekapcsoltam a telefont. Nem tudom későbbiekben lesz -e. 3G, 4G szuperül működik, wifire csatlakozik egyből. Akkumulátor időt nem tudok még, 60%-on kaptam meg, 1,5-2 órányi tapizás, installálás, állítgatás után 10%-on tettem töltőre. GPS-t még nem volt időm tesztelni. Az alap böngésző ami rajta van nulla, nem képes megjeleníteni semmilyen oldalt szinte, egy store-ból letöltött szépen visz mindent. Az alap kamera szintén kuka, akadozik a kép, nem tud normálisan fókuszálni, egy másik megoldotta ezeket, a minősége kb. a THL 4400 szintje, semmi extra, szokásos kínai. A telefon gyorsaságára semmi panasz, bár még csak a Hearthstone-t raktam fel, az szépen fut. 2 db előre telepített "program" van rajta, az egyiket elindítva bejön az ulefone honlapja, a másiknál az ulefone facebook.
    Egy olyan telefont szerettem volna, amit sem rootolni nem kell, sem bűvészkedni nem kell vele, hogy normálisan menjen, megfelelően gyors legyen, 1-3 évet kibírjon, tudjon közepes képeket, videókat készíteni, és jól nézzen ki, én megtaláltam ezt benne szerencsére.
    Akit esetleg érdekel valami, nyugodtan kérdezzen, ha tudok válaszolok rá.

Új hozzászólás Aktív témák