Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali1975

    tag

    Sziasztok!
    Latva itt a kerdeseket es igenyeket , felmerult bennem par dolog, amit roviden leirnek/fontos: nem vitara osztonzok,csak egy kis gondolkodasra:-)/.
    A forum aktiv tagjainak koszonet a munkajukert!

    Az ujoncoknak es a vissza-visszateroknek ott az osszefoglalo.

    Felmerult bennem ,hogy sokan akarnak olyan telot kintrol -itthonrol: ami azert nehezen jon ossze annyiert , mint amit raaldoznanak.
    Azert fontos teny: a kinai telok egyre es egyre jobbak ,de valamiben meg mindig kompromisszumot kell kotni.
    Ha masban nem: az olcso /0-150 dollar/ telokban a kamera /persze vannak kivetelek es persze ez azert sokszor szubjektiv/.
    Amugy meg a mostanaban sokat emlegetett 4g-s halozatokban/ez engem nem erint : budapesten nem erzem elonyet, sem hatranyat : foleg ugy hogy altalaban wifin logok:-)/.

    Sok telot hasznaltam mar es a csaladban is sokan hasznaltak kinai dual simes telokat/nekem koszonhetoen :) /.
    UMI x1, x1s, tronsmartok egyike /ts7 talan/, jiayu g2, cubot gt99, xiaomi redmi 1/ezt sok kollega a mai napig nagyon szereti es hasznalja/, coolpad f1, most : honor 6 dual, es xiaomi redmi note 2/
    Azt latom,hogy azert a nagyon olcso keszulekek tenyleg telefonalasra es az alap okos telo funkciokra jok, de ha tenyleg jobb akkuidot, jobb gps-t, stabil rendszert es hatteret, es ami meg jobb : jo kamerat szeretnel, az bizony nem a 50-150, hanem a 150-250 vagy folotte levo keszulekeknel talalod.
    Ha megnezed, milyen telokat hasznaltam ,hasznalok latszik: egyre dragabb keszulekek ezek. Pont azert mert azok a kivanalmak amik megjelennek elobb utobb, sajnos csak /persze van kivetel es remeljuk egyre lejjeb megy az atlagar/ a magasabb arszinten jelennek meg.

    Most is vettem olcso telot/ a marka/cubot/ vallalhato /-de a kamera biztos nem jo, de amit az valt,mar oskovulet.

    Es ami meg nagyon fontos lehet: ha telefont szeretnel: elobb nezd meg ,hogy itt van-e mar valakinek, ha nincs akkor nem javaslom/persze lehetsz utat toro es bevallalsz egy ismeretlen keszuleket/ , mert ha gond van ,akkor nem lesz segitseg.Teljesen ismeretlen markat semmikeppen nem javaslok.
    De termeszetesen ezen sorok nem az aktiv es tapasztalt forumozoknak szolnak :N

    remelem valamit tudtam segiteni a bizonytalanoknak es nem erezte senki ,hogy ez valamifele vitara osztonzo tema lenne:-)
    udv

Új hozzászólás Aktív témák