Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    Sziasztok!

    Segítséget kérnék.
    Dual SIM-es telót keresek Snapdragon 615 vagy attól erősebb procival (megfelelő MTK is jó persze de azokat nem tudom belőni típusszám-tejesítmény viszonylatban), minimum 2 GB RAM-mal, minimum 16 GB tárhellyel (vagy tuti biztosan engedélyezett 'app mozgatás SD kártyára' funkcióval). Jó lenne, ha egyszerre lehetne használni 2 SIM-et és SD kártyát, de ez nem jellemző ma, szóval ebben tudok engedni.
    Jó lenne, ha használható fotókat csinálna.

    Volt egy Huawei P8 lite-om 2 napig, végül visszavittem 1-2 probléma miatt (gyaníthatóan refurbished teló volt) de egyébként sem annyira jött be, pl. még a Samsung-nál is dobozabb beszédhangja volt, pedig azt hittem, attól lentebb már nincs.

    Most Galaxy S2 van.

    Az alábbi jelöltek estek eddig ki:

    - Sam Galaxy J5 - 8 GB tárhely, szabad 4,4 GB és appok SD-re nem mozgathatók
    - Huawei P8 lite - doboz hang, kijelző felett tartott ujjat már érintésnek érzékeli, app nem mozgatható
    - LG G4s és G4c - 8 GB storage
    - Sam A3 duos - teljesen megfelelő készülék de okos gyártói döntés alapján a dual SIM-es A3-nak még a single SIM-es kivitel 1,5 GB RAM-ja sincs meg, csak 1 GB van.
    - Sam A5 duos - sima Snapdragon 410 majd' 100e Ft-ért
    - Doogee X5 Pro - borzalmas fotók, még azon az áron sem tudom elfogadni mert néha szükség van a kamerára

    A dual sim standby is megfelel, a melóhelyen nincs 20-as térerő csak 30-as így arra vannak átirányítva a hívások nap közben, a 30-as kártyát másra nem is használom, tehát egy időben nem kell mindkét kártyának működnie. Viszont elegem van már a két telóval járkálásból.

    Ha tudtok típust ajánlani, valami megbízható boltot is mondjatok, mert tudom, hogy leginkább szürkeimportból megoldható ez a dolog, de a rengeteg kis mobil webshop nem túl bizalomgerjesztő, különösen ha elolvasom, mit képzelnek az elállási jogról és a jótállásról...

    Oneplus X-et nézegetem, de nem túl olcsó és a kamerája, hááát... Plusz a dual sim kezeléssel is vannak gondjai, állítólag nehézkes beállítani azt, hogy melyik sim-et akarom hívásra használni.

    Köszönöm!

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák